Meny

Fysio4

Fysio4 Klinikken består av 4 fysioterapeuter med lang erfaring innen aktive tiltak for bedring av helse. Vi holder høy faglig kompetanse basert på det nyeste innen kunnskapsorientert forskningen.


Ring eller send SMS for timebestilling.

Harald Ringdal

480 25 642

Per Aage Skogdal906 14 001
Joakim Hanevold979 52 749
Monika Brandvoll
905 81 689

 

Vi utøver vår praksis i tråd med de retningslinjer og faglige krav som er satt ned av Norsk Fysioterapeutisk Forbund (NFF) samt norsk helselov forøvrig. All type utredning og påfølgende tiltak har som hensikt å bedre pasientens fysiske, psykiske og sosiale funksjon for best mulig å kunne klare seg selv i det daglige.

Harald Ringdal

Manuellterapeut

Utdannet som fysioterapeut senere som spesialist og med mastergrad i manuellterapi, PgDipi idrettsmedisin, PgCerti muskel-og skjelett ultralyddiagnostikk. Har også videreutdanning i ultralydveiledet injeksjonsprosedyrer. Tilbyr både individuell vurdering og tiltak. Har avtale med kommunen (driftstilskudd).

Ring eller send SMS til tlf. 480 25 642 for timebestilling eller andre henvendelser.

Per Aage Skogdal

Manuellterapeut

Utdannet fysioterapeut i 1995 i Norge. Lang erfaring innen generell rehabilitering og har jobbet som avdelingsleder på Hokksund Rehabiliteringssenter siden 90-tallet. Har i mange år vært treningsrådgiver på det norske ishockeylandslaget. Er spesialist i manuellterapiog har lang erfaring innen diagnosering og klinisk arbeid. Har avtale med kommunen (driftstilskudd).

Ring eller send SMS til tlf. 979 72 000 for timebestilling eller andre henvendelser.

Joakim Hanevold

Fysioterapeut

Utdannet i Nederland i 2001 og har jobbet som fysioterapeut på Hokksund Rehabiliteringssentersiden da og frem til nå. Har lang erfaring og kompetanse innen rehabilitering av muskel/skjelettplager, livsstilsykdommer, geriatri, ortopedi og lettere nevrologiske diagnoser. Tilbyr både individuell-og gruppetiltak. Har i tilleggtreningsgrupper i varmtvannsbasseng. Har avtale med kommunen (driftstilskudd).

Ring eller send SMS til tlf. 979 52749 for timebestilling eller for andre henvendelser.

Monika Brandvoll

Fysioterapeut

Utdannet i Tyskland 1996 og har jobbet i all hovedsak på Hokksund Rehabiliteringssenteret frem til nå. Har lang erfaring og kompetanseinnen rehabilitering av hjerte- og livsstilsykdommer, muskel/skjelett-plager, geriatri, ortopedi og lettere nevrologiske diagnoser. Tilbyr både individuell-og gruppetiltak. Har i tillegg treningsgrupper i varmtvannsbasseng. Har avtale med kommunen (driftstilskudd).

Ring eller send SMS til tlf. 90581689 for timebestilling eller andre henvendelser.

BLI EN STERKERE UTGAVE AV DEG SELV!

Bli medlem!