Meny

Fysio4 klinikken

Vi er fire fysioterapeuter som holder høy faglig kompetanse basert på det nyeste innen kunnskapsorientert forskningen. Vi utøver vår praksis i tråd med de retningslinjer og faglige krav som er satt ned av Norsk Fysioterapeutisk Forbund (NFF) samt norsk helselov forøvrig. All type utredning og påfølgende tiltak har som hensikt å bedre din fysiske, psykiske og sosiale funksjon for at du best mulig skal kunne klare deg selv i det daglige.

Vi har alle avtale med kommunen (driftstilskudd). Les presentasjon av den enkelte for timebestilling (telefon / epost).


 • Harald Ringdal (Manuellterapeut)

  Utdannet som fysioterapeut senere som spesialist og med mastergrad i manuellterapi, PgDipi idrettsmedisin, PgCerti muskel-og skjelett ultralyddiagnostikk. Har også videreutdanning i ultralydveiledet injeksjonsprosedyrer. Tilbyr både individuell vurdering og tiltak.

  Telefon: 480 25 642
  Epost: hringdal@gmail.com

 • Per Aage Skogdal (Manuellterapeut)

  Utdannet fysioterapeut i 1995 i Norge. Lang erfaring innen generell rehabilitering og har jobbet som avdelingsleder på Hokksund Rehabiliteringssenter siden 90-tallet. Har i mange år vært treningsrådgiver på det norske ishockeylandslaget. Er spesialist i manuellterapiog har lang erfaring innen diagnosering og klinisk arbeid.

  Telefon: 979 72 000
  Epost: aagepers@online.no

 • Joakim Hanevold (Fysioterapeut)

  Utdannet i Nederland i 2001 og har jobbet som fysioterapeut på Hokksund Rehabiliteringssentersiden da og frem til nå. Har lang erfaring og kompetanse innen rehabilitering av muskel/skjelettplager, livsstilsykdommer, geriatri, ortopedi og lettere nevrologiske diagnoser. Tilbyr både individuell-og gruppetiltak. Har i tilleggtreningsgrupper i varmtvannsbasseng.

  Timebestilling: 979 52 749
  Epost: jo-hane@online.no

 • Monika Brandvoll (Fysioterapeut)

  Utdannet i Tyskland 1996 og har jobbet i all hovedsak på Hokksund Rehabiliteringssenteret frem til nå. Har lang erfaring og kompetanseinnen rehabilitering av hjerte- og livsstilsykdommer, muskel/skjelett-plager, geriatri, ortopedi og lettere nevrologiske diagnoser. Tilbyr både individuell-og gruppetiltak. Har i tillegg treningsgrupper i varmtvannsbasseng.

  Telefon: 905 81 689
  Epost: Monika_brandvoll@hotmail.com

BLI EN STERKERE UTGAVE AV DEG SELV!

Bli medlem!