Meny

Personlig trener

Lurer du på hvordan du bør trene? Ønsker du hjelp til vektreduksjon eller vektoppgang? Trenger du motivasjon eller noen som pusher deg det lille ekstra? En personlig trener (PT) er en profesjonell treningspartner som effektivt hjelper deg å nå dine mål. Se priser.

Personlig trener DUO

PT Duo er for deg som vil trene sammen med noen for å gjøre treningen mer forpliktende og morsommere. Ettersom to personer deler på prisen, er det rimeligere enn om det bare er deg og treneren. Når du også bestemmer en tid sammen med treningspartneren din, er det mer sannsynlig at treningen blir noe av. Se priser.

Personlig trener i gruppe

PT-gruppe gjør at du kan dele kostnadene for en personlig trener mellom flere deltakere. Å delta i en PT-gruppe kan gi deg en følelse av tilhørighet og fellesskap, noe som kan gjøre treningen mer givende og gi deg et støttende nettverk. I en PT-gruppe vil det bli utviklet varierte treningsøkter som tar hensyn til ulike nivåer av deltakerne. Dette kan inkludere forskjellige øvelser, intensitetsnivåer og treningsformer, som holder treningen interessant og effektiv. PT-Gruppe går over seks samlinger og består av 4 - 6 deltagere. Se priser.


BLI EN STERKERE UTGAVE AV DEG SELV!

Bli medlem!