Meny

Ofte stilte spørsmål

Faktura

 1. Hvorfor er beløpet på første faktura ved innmelding mer enn 399,-?
  Når du melder deg inn blir du fakturert for resterende dager i inneværende måned + neste måned (399,-) + adm. gebyr (199,-). Hvis du for eksempel melder deg inn i januar så gjelder fakturaen for medlemskap i januar og februar måned. Neste betaling av medlemsavgift blir da 20. mars og gjelder for medlemskap i mars måned.
 2. Hvorfor tar dere betalt for to måneder ved innmelding?
  For at du skal kunne unngå faktureringsgebyr på månedlig medlemsavgift må du opprette en avtalegiroavtale. Siden det tar litt tid før en avtalegiroavtale blir aktivert fakturerer vi ved innmelding både inneværende og neste måned slik at avtalegiroavtalen kan komme på plass før neste fakturering av medlemsavgift.


Personlig adgangsbrikke

 1. Jeg har en venn som ønsker å prøve ut senteret. Kan han få bli med meg på en prøvetime?
  Adgangskortet ditt er strengt personlig og skal ikke brukes til å gi andre enn deg selv adgang til senteret. Hvis din venn ønsker å prøve våre treningsfasiliteter må han kjøpe en prøvetime, enten på websiden vår eller i våre betjente åpningstider. Kjøper han på websiden får han fortløpende en adgangskode på sms som han bruker til å gi seg selv adgang til senteret.
 2. Kan jeg ta med meg egne barn som kan vente i senteret mens jeg trener?
  Nei, senteret har 18 års aldersgrense. Det er kun betalende medlemmer som skal oppholde seg i våre lokaler.


Les våre medlemsvilkår for mer informasjon om medlemskap hos oss

BLI EN STERKERE UTGAVE AV DEG SELV!

Bli medlem!